DSA

Súkromná stredná odborná škola DSA Trebišov

Deň vody 2018

Deň vody

22.marec SVETOVÝ DEŇ VODY

Ani tento rok žiaci našej školy nenechali nič na náhodu a dobrovoľníci z 2.BV triedy, Tomáš Kovács, Ivka Gorová a Dominika Petrová a z 1.V triedy, Michal Majerský a Adam Romančák, zodpovedne pripravili pre žiakov školy aktivity, ktorými pripomenuli Svetový deň vody a informovali svojich rovesníkov o význame vody pre život človeka, ako aj všetkého živého na planéte ZEM prostredníctvom školského rozhlasu, svojpomocne pripravených posterov, vizitiek a prezentácie.

Vo vestibule školy urobili ochutnávku čistej vody pre žiakov a zamestnancov školy. Stačilo im na to džbány s pitnou vodou, milý úsmev a žiakov a profesorov osviežili počas veľkej prestávky dúškom čerstvej vody z vodovodu.

V mikrobiologickom laboratóriu v tento deň previedli mikrobiologický rozbor donesených vzoriek studničnej vody žiaci 4.B triedy.

Pri príležitosti tohto dňa aktivisti zároveň vyhlásili súťaž o najrýchlejšie vypitie 1 litra čistej vody, kde víťaz mohol získať ľubovoľnú hodinu bez skúšania. Víťazom súťaže sa stal Dušan Mašľan z 1.V triedy, ktorý mal rekordný čas vypitia, a to 13 sekúnd.

RNDr. J. Kordischová a Ivka Gorová

: 2.213

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.