DSA

Súkromná stredná odborná škola DSA Trebišov

Vyhodnotenie súťaže „Nebuď otrok drog“

nod

V septembri 2017 vyhlásila Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR) s finančnou podporou Ministerstva zdravotníctva SR pre študentov základných a stredných škôl literárnu a výtvarnú súťaž „Nebuď otrok drog“. 

Cieľom súťaže bolo podporiť aktivity zamerané na predchádzanie užívaniu návykových látok u mladých ľudí a informovať o rizikách s tým spojených. Súťaž má zároveň pôsobiť na vytváranie aktívneho protidrogového postoja. Úlohou súťažiaceho bolo tvorivo stvárniť odpoveď na otázku "Ako by mi drogy skomplikovali život?" a zamerať sa na to, o čo všetko by ako užívateľ drog (ne)dobrovoľne prišiel. Práce mohli byť vyhotovené v literárnej (poézia alebo próza), alebo výtvarnej podobe (s použitím ľubovoľnej výtvarnej techniky).

Súťaže sa zúčastnila aj naša študentka Kvetoslava Koščová, ž. III.B, ktorá prihlásila svoje práce do literárnej aj výtvarnej súťaže . Práve vo výtvarnej súťaži sa podarilo Kvetke z vyše 880 prihlásených prác dostať výberom porotcov do prvej desiatky, čo je vynikajúci výkon, a ďalej to už bolo na hlasovaní verejnosti. Kvetka získala štvrtý najvyšší počet hlasov, a tak skončila na krásnom štvrtom mieste. Za hlasy svojich podporovateľov je, samozrejme, povďačná. Srdečne blahoželáme a tešíme sa na jej ďalšie súťažné kreatívne počiny.

MEDIAVIEWER error - $p neexistuje alebo neexistuje adresar/subor na serveri.
$p = dokumenty/ssosdsa/foto/2017-2018/nebud_otrok_drog/koscova.jpg
is_dir: false
file_exists: false

B.Ňaršanská
http://www.nebudotrokdrog.sk/finalisti

: 4.059

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.