DSA

Súkromná stredná odborná škola DSA Trebišov

Junior Achievment 2017

JA Firma BioCare na JA Veľtrhu podnikateľských talentov

JA Firma BioCare, pri Súkromnej strednej odbornej škole DSA, Komenského 12, v Trebišove, vzorne prezentovala výrobky a výsledky svojho podnikania na celoslovenskej súťaži JA Firiem dňa 5.4.2017 v Košiciach.

Je to prezentačná súťaž podnikateľských nápadov študentov stredných škôl Slovenska na ktorej majú  možnosť vyskúšať si podnikanie na vlastnej koži  a naučiť sa konkurovať iným firmám. Študenti 3.B Dávid Béreš, Simona Hredzáková, Ivana Siváková, Viktória Biačková a Nikola Repovská sa predstavili s kreatívnymi mydlami a modernou E-Kolobežkou. Naše mydlá sú jedinečné vôňou, farbou, tvarmi a prírodnými zložkami. O mydlá v BIO kvalite bol na veľtrhu veľký záujem, o čom svedčí aj skutočnosť, že členovia JA firmy BioCare predali svoje výrobky, čím dosiahli zvýšenie ziskov svojej firmy.

Mydlá s prekvapením sme predstavili aj deťom v našej materskej škole pomocou prezentácií, pracovných listov, hier, až napokon naše aktivity ich priviedli k umývaniu ručičiek a správnym hygienickým návykom. Návštevníci veľtrhu mali možnosť si vyskúšať aj produkt 21. storočia našu modernú ekologickú E-Kolobežku, ktorá šetrí čas, zdravie, ale hlavne životné prostredie.

Napriek silnej konkurencii na veľtrhu sú členovia JA Firmy BioCare veľmi spokojní, vzorne reprezentovali našu školu Súkromnú strednú odbornú školu DSA a úspešne by obstáli aj v podnikateľskej činnosti výrobou a predajom bio produktov.

: 2.312

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.